Search the Community

Showing results for tags 'sonicwall'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • LogicModule Exchange
    • LM Exchange
    • LM Staff Contributions
  • Product Announcements
    • LogicMonitor Notices
  • LogicMonitor Product Q&A
    • Feature Requests
    • Ask the Community
    • From the Front

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 4 results

  1. Hello! Our team is attempting to setup Netflow for SonicWall devices unfortunately there is little in the way of documentation on how to setup Netflow on these devices. Would anyone here have any insight that they would be willing to share in order to use LogicMonitor Netflow with SonicWall devices?
  2. SonicWall's VPN device only sends snmp data in word and number format, not number format which makes it impossible to monitor. Would it be possible to develop a datasource which reads the words and numbers? Even "5 Users" is not picked up by the datasource at the moment.
  3. Hello all! We have a client that uses SonicWall and we are having some issues bringing the device into LogicMonitor. We have confirmed that SNMP is enabled on the device(s) and that SNMP is being allowed out of the Interface. Moreover, we have setup a User/Group for our monitoring using MD5, AES and a key for both that we have created. We have also set this group to have Root Access. Additionally on the current configuration for SNMP we see that Get Community Name, Trap Community Name and Host 1 are populated with information. Host 1 being the NAT'd IP address of the environment. When attempting to Run Active Discovery we see that on the logs on the SonicWall that the logs suggest that the Engine ID is incorrect. However we are using the Engine ID that is shown in simple plain text within the SNMP configuration using the snmp.contextEngineID function within the devices' properties. However when running tests it seems that everything returns as Invalid Engine ID no matter what the issue seems to be. So any other ways that anyone here knows how to get these devices into LogicMonitor when the device is using SMNP v3?
  4. Hi Guys, I have a couple of sonicwall Firewalls which we are monitoring. The issue we are having is LMdoes not understand that one Firewall is active and the other Passive. So it will alert on the passive FW having down interfaces. Could LM configure the service to understand the common deployment model? Also what would be good is if the firewalls failover LM would detect this change. Thanks Douglas