Dominique

Members
  • Content Count

    109
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dominique

  1. Thanks a lot Stuart. Let me read this several times!!!
  2. reading https://www.logicmonitor.com/support/monitoring/applications-databases/microsoft-sql-server i am confuse if I have to use these properties on each device or is there a way to do it for all devices at one... Thanks, Dom
  3. Hello, "set the jdbc.port property on the device." working on this now... Should it be a custom property as the jdbc properties already define for the cluster: mssql.mssqlserver.mssql_url jdbc:sqlserver://10.12.172.26:1438;integratedSecurity=true;applicationIntent=ReadOnly mssql.sqlclent1.mssql_url jdbc:sqlserver://10.12.172.26:1440;integratedSecurity=true;applicationIntent=ReadOnly mssql.sqlclent2.mssql_url jdbc:sqlserver://10.12.172.26:1436;integratedSecurity=true;applicationIntent=ReadOnly
  4. Yes that was the issue I had... forcing the port works now... Let me try for the global Thanks, Dom
  5. Hello I am not using the port 1433 so it is closed. Let me check how to redirect the port in the script to another port... Thanks, Dom
  6. Hello, I changed back the DNS name to the IP I am getting a new error: Thanks, Dom
  7. Hello, I saved the xml on my laptop then import it under Settings > Add> From File to _SSL_Certificates_All_Support I will have to dig more as now I have an error I never saw before!!! ' Thanks, Dom
  8. Hello, I created a new DS _SSL_Certificates_all I am getting error for missing instance.. there might be something else preventing these scripts to work... I tried on several devices.... Thanks. Dom
  9. Hello, I have two and the column was added ... But still nothing... Any idea? Thanks, Dom
  10. Hello, No a specific report through Alert Report ... https://xxxx.logicmonitor.com/santaba/uiv3/report/download.jsp?1600885411693 Thanks, Dom
  11. Hello, The friendly name is in the field properties in the alert.... How to make it appearing in the report... Thanks, Dom
  12. Hello, What does this error mean? I am trying to collect the information using the "_SSL Certificates Datasource" and Thanks, Dom
  13. Hello, I have the discovery: and the Collector Attributes Looking to add the "FriendlyName" of the certificate on the report... Any idea? Thanks, Dom
  14. I see the Friendly Name in the info on the device: auto.cert.friendlyname SCCM SCUP Signing Certificate
  15. Hello, Is it possible to add the Friendly Name of the Certificate as well? Thanks, Dom
  16. Hello, How could I remove a device from a dynamic group? Do I have to add a new property? Thanks, Dominique
  17. The current properties with the space were input manually. this means the proposal for a PropertySource is completely new
  18. Hello Stuart, What will be the best way to update/clean the existing Properties having a space in their name? PropertySource with a script? some other way(s) to do it? Thanks, Dominique
  19. Hello Stuart, Yes you are correct the GET command line is in the Datasource, But why only 5 machines are sending the alerts? Thanks, Dominique
  20. Hello Stuart, Thank you for this information. The GET is it a Logic Monitor task? Is it to collect information from the server? Is it something else? I don't see anything on the server itself making this GET request??? Who is using this URL/GET? Logic Monitor? The User web site? "hrsystems.xxxxxx.xxxx.xxx" is the end-user URL , but I don't understand what you mean by changing (what?) to "hrsystems.xxxxxx.xxxx.xxx"(where?) As I have the same error on multiple servers I am trying to understand where the error is coming from as I have no complain from the users about thei
  21. Hello, What does the command "GET https://servername:443/ HTTP/1.0" do in Logic Monitor? I have several errors : LMD20115590 warn - servername HTTPS-443 503_error ID: LMD20115590 The SSL page on servername is now returning Error Code 5xx. This started at 2020-08-25 18:24:40 PDT - or 0h 6m ago. the site on the server is: https://hrsystems.xxxxxx.xxxx.xxx/s/login.asp So nothing common with the error... It seems a firewall issue but I wanted to confirm first the purpose of the GET... Thanks, Dominique
  22. Hello, with the current script: ######################### API Function Script ###F###################### #------------------------------------------------------------------------------------------------------------ # Prerequisites: # # Requires -Version 3 #------------------------------------------------------------------------------------------------------------ # Initialize Variables <# account info #> $accessId = '##IP2DNS.ACCESSID##' $accessKey = '##IP2DNS.KEY##' $company = 'uclahealth' # Functionize the reusable code that builds and executes the query function Se
  23. Hello, I am testing for the application name like this: if ($applicationName -eq $null) Is it correct? Apparently it is always going to the line: else { Write-Host "application.result=No change to Application. $($oldResult)" So not sure the test is correct.? Any idea? Thanks, Dominique